ESWE Technics, bekend van high-tech kabelassemblages, mechatronische  componenten  en electronische control- en regelunits, gaat vanaf heden verder als  Contour Electronic Modules. Als onderdeel van de Contour Group.

ESWE is al jaren bekend als de partner voor ontwikkeling, productie, assemblage en testen van specials en kleine series  voor speciale kabel assemblages  en controle units  voor veel OEM bedrijven in binnen –  en buitenland. Ook shielding en interference oplossingen creëren behoort tot de kerncompetenties. Daarnaast is er een in-house  cleanroom voor het reinigen, assembleren en verpakken volgens de hoogste normen.

Na de verhuizing zal Contour Electronic Modules gevestigd zijn aan de Maas 28 te Best. De uitbreiding van de Contour Group met Electronic Modules past in de strategie van Contour om haar klanten steeds completere oplossingen te kunnen bieden.

Contour Group is een added value supplier, en partner in business voor haar klanten gedurende de gehele product life-cycle. Samenwerking staat daarbij centraal, vanaf productcreatie tot en met productrealisatie, met ondersteunende logistieke dienstverlening, montage, service en onderhoud.

Innovatief en competitief streven naar de beste oplossing wat betreft design, duurzaamheid, functionaliteit, kwaliteit en een eerlijke prijs.

Contour Covering Technology is daarbij het center of excellence in plaatbewerking en Contour Advanced Systems is vooral actief in High-Tech projecten en module- en apparatenbouw. Contour is actief in de industrie alsmede in de publieke sector.