Enkele feiten: 200 Nederlandse bedrijven die samen zo’n 4304 m² in gebruik namen. Hiermee staat Nederland op de 5e plek in de ranking. Meer dan 220.000 bezoekers bezochten de Hannover Messe, waarvan 70.000 van buiten Duitsland. Hannover Messe bevestigd hiermee haar reputatie als internationale ontmoetingsplaats voor industrie en techniek. Bekijk hier de cijfers van 2015.

De Hannover Messe 2015 was dan ook erg interessant voor de Contour Group, mede door de introductie van Contour Electronic Modules als nieuw bedrijf binnen de Contour Group. Met de toevoeging van deze ondernemeing kunnen we onze klanten nog completer van dienst zijn; vanaf productontwikkeling tot en met complete modules.  Dit werd ook bevestigd door zowel bestaande relaties, maar zeker ook door een aantal zeer geïnteresseerde bezoekers. Dit alles heeft geresulteerd in goede contacten en concrete afspraken. Een groot deel daarvan is afkomstig uit Duitsland, wat de waarde van onze deelname aan deze Messe heeft onderstreept.