Op de TIV 2019 in Hardenberg staan wij dit jaar samen met onze partner ID Partners. Wij presenteren ons hier samen met verscheidene andere bedrijven onder het motto: ‘samenwerken aan innovatie’.


Wij zijn te vinden op de standnummers 603 t/m 611 (oneven), samen met een onze partner, ID Partners, en een cluster VMO-bedrijven uit de ontwikkel- en maakindustrie.


De TIV is uitgegroeid tot dé vakbeurs voor de maakindustrie in de regio Noord- en Oost-Nederland en vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg. Op 17, 18 en 19 september 2019 ontmoeten 200 exposerende bedrijven en 6.000 professionals elkaar om zaken te doen, te netwerken, kennis te delen en het ontdekken van innovatieve producten en diensten. Daarnaast is een 2e doel het onderhouden en uitbreiden van netwerken (35%). In deze tijd van Smart Industry is het een must om het juiste netwerk om je heen te verzamelen. De beurs is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur.


Op woensdag 18 september verzorgt Jacques Stevens van ID Partners een lezing over Covering Design & Technology. Wij verwelkomen u graag! Op de website is meer informatie over TIV en het programma te vinden.