Heeft u producten die écht schoon en op geen enkele manier verontreinigd mogen zijn?

In onze cleanroom, die conform ISO 14644-1 gevalideerd is voor ISO-klasse 5, kunnen wij deze producten, voornamelijk Grade 4, reinigen, controleren en verpakken.

Onze cleanroom is voorzien van een ultrasoon reiniger met een inhoud van 150 liter waarin producten met afmetingen tot 670 x 415 x 335 mm (lxbxh) gereinigd kunnen worden. Producten met grotere afmetingen zullen handmatig gereinigd worden. Natuurlijk worden de gereinigde producten met een UV-LED lamp op reinheid gecontroleerd en vervolgens conform de gestelde eisen verpakt en geseald in antistatische LDPE zakken.

Onze cleanroom medewerkers zijn allemaal getraind en gecertificeerd voor het uitvoeren van de werkzaamheden in deze zeer zuivere werkomgeving.  Daarnaast hebben wij door de ruime ervaring van de medewerkers ook de mogelijkheid (complexe) producten in de cleanroom te laten monteren.