Nieuws

Home/Nieuws/

november 2019

september 2019

Stage Logistiek (MBO)

Wat zoeken wij?

Houd jij van het logistieke vak en wil je in de praktijk ervaren wat dit betekent bij een professioneel metaalbewerkingsbedrijf? Kom dan per november of december 2019 stage lopen bij Contour Covering Technology in Winterswijk!

We zijn hard op zoek naar een enthousiaste stagiair logistiek die gedurende +/- 5 maanden (of meer) beschikbaar is […]

juli 2019

juni 2019

mei 2019

Contour Group aanwezig op de MedtecLive!

Vandaag, 21 mei, start de MedtecLive in Nürnberg, ook de Contour Group zal op de beurs aanwezig zijn. U kunt ons vinden in hal 9, stand 415.

Vanuit Medtec Europe en MT-CONNECT hebben deze twee partners hun krachten gebundeld om MedtecLIVE te creëren, wat geresulteerd heeft in het nieuwe medische technologie-evenement.

Reeds voordat de MedtecLIVE startte, was […]

april 2019

Geslaagde deelname Hannover Messe 2019

Wij kijken terug op een geslaagde beursdeelname aan de Hannover Messe!

Wij hebben veel potentiële klanten gesproken maar er was ook zeker tijd voor ontmoetingen met bestaande klanten.

Ook de samenwerking met IDPartners, gespecialiseerd in de ontwikkeling van industriële behuizingen, was geslaagd. Gezamenlijk presenteerden wij enkele nieuwe innovaties op het gebied van […]

januari 2019

Samenwerking Contour Advanced Systems met VisBlue – flowbattery-systemen

In 2018 is Contour Advanced Systems B.V. een mooie samenwerking aangegaan met VisBlue en haar flowbattery-technologie voor energieopslag. Contour Advanced Systems ontwikkelt en produceert Flow Battery Systemen op basis van de Visblue-technologie. Daarmee wordt het mogelijk om deze systemen te gebruiken met grotere opslagcapaciteiten tegen lage kosten.

Samenwerking met Contour Advanced Systems B.V.

VisBlue heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend […]

september 2018

Contour in the media!

Informatieverstrekker. Belangenbehartiger. Dienstverlener. Dat is de NIDV. Zij is uniek in haar soort en de enige brancheorganisatie van Nederlandse bedrijven die producten en diensten leveren op het gebied van nationale en internationale veiligheid.

In haar nieuwsbrief van augustus 2018 besteedden ze aandacht aan Contour Advanced Systems met een artikel over de overeenkomst tussen Lockheed Martin en […]

november 2015

Nederlandse toeleveranciers willen de Duitse MedTech markt veroveren

Op donderdagmiddag 1 oktober 2015 hebben 12 High Tech toeleveranciers onder aanvoering van Brainport Industries en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland het samenwerkingsverband IntoMedBizz ondertekend in het kader van het overheidsprogramma Partners for International Business (PIB). Met het doel nieuwe business opportunities op de kansrijke MedTech markt in (Zuid-)Duitsland te genereren zullen deze bedrijven de komende drie jaar diverse activiteiten uitvoeren om hun netwerk in Duitsland te vergroten.