WERKEN BIJ CONTOUR

Als medewerker bij Contour maak je deel uit van een ambitieuze onderneming. Contour is werkgever van ongeveer 150 mensen, met vestigingen in Winterswijk en Varsseveld. Om onze ambities te kunnen realiseren, is het belangrijk dat wij gemotiveerde mensen in dienst hebben. Mensen die zich thuis voelen in hun functie en over de juiste middelen beschikken om hun werk te kunnen verrichten. Wij geloven dat goed werkgeverschap een voorwaarde is om dit mogelijk te maken. Om die reden wordt er veel aandacht besteed aan het creëren van een goede werkomgeving; wij bieden onze medewerkers opleidingsprogramma’s aan zodat zij de kans krijgen zich te ontwikkelen. Regelmatig komen er interne vacatures beschikbaar om deze ontwikkeling verder te bevorderen. Wij zorgen bovendien voor goed ingerichte werkplekken, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het onderhoud van machines en gereedschap.

Kenmerkend voor alle Contour vestigingen is dat je nauw samenwerkt met vakmensen. Zowel op productief als administratief vlak. Daarbij kun je denken aan mechanische of elektrische engineering, het kanten van plaatwerk, lassen, poedercoaten, klimaattechniek, projectmanagement, werkvoorbereiding, verkoop, et cetera.

VESTIGING WINTERSWIJK

Onze vestiging in Winterswijk richt zich voornamelijk op het produceren van hoogwaardig plaatwerk. Daarbij beschikken onze medewerkers over de modernste technieken en middelen. Contour is een absolute voorloper wat betreft het machinepark. Als werknemer bij Contour kun je jezelf snel ontwikkelen binnen je vakgebied. Dit door samen te werken met ervaren collega’s, gebruik te maken van de nieuwste technologie, en door producten te maken waaraan hoge kwaliteitseisen worden gesteld.

“We hebben een collegiaal team. We zijn harde werkers, maar met iedereen kun je lachen.”

Rudy, 29, CNC Kanter