CLEANROOM

Onze cleanroom voldoet aan de richtlijnen zoals vastgesteld in de ISO 14644-1 klasse 5 cleanroom-classificatie. De cleanroom is ingericht om producten te kunnen reinigen, monteren en verpakken. Producten hoeven niet naar externe leveranciers getransporteerd te worden. Dit reduceert de kans op beschadigingen tijdens transport. Ook verkort het de doorlooptijd, en zijn wij beter in staat om de naleving van strikte assemblage-instructies te waarborgen.

  • Complexe montage

  • Cleanliness grade 3 & 4

  • Ultrasoonreinigen

  • Particle count testen

  • UV-controle

  • Sealingmachines

Bij nabehandelingen zoals beitsen en TOC-testen, werken wij nauw samen met vooraanstaande dienstverleners in Nederland. Wij beheersen onze supply chain op zowel technisch als logistiek vlak.

+31 (0)543 54 67 89
sales@contour.eu
Cleanroom gereinigd luchtkanaal uit RVS plaatwerk buis

CLEANROOM

verpakken

CLEANROOM

reinigen

COMPLEXE ASSEMBLAGE

Waar dienstverleners van cleanroomactiviteiten zich voornamelijk richten op het reinigen, behoort bij Contour de montage van complexe assemblages tot de kernactiviteiten. De cleanroom is daarom onderdeel van de afdeling assemblage. De medewerkers zijn ervaren in het samenstellen van producten voor verschillende sectoren.

PROCESBORGING

Wanneer gewenst, kunnen wij de assemblage aan de hand van stap-voor-stap werkinstructies met controlelijsten uitvoeren. In de cleanroom werken wij met mobiele tablets om dit mogelijk te maken.

Cleanroom verpakt plaatwerk

CLEANROOM

uv-controle

CLEANROOM

inrichting