BBL OPLEIDINGEN: METAAL EN LOGISTIEK

Bij Contour starten wij doorlopend BBL-trajecten met enthousiaste medewerkers. Wij bieden BBL-opleidingen met de bedoeling collega’s aan ons bedrijf te verbinden. Veel van onze beste medewerkers zijn in het verleden op een BBL-werkplek begonnen en nu actief op de afdelingen plaatwerk, lassen of logistiek.

Tijdens een BBL-traject combineer je werk met een MBO-studie. Meestal werk je vier dagen in de week bij Contour, en ben je één dag in de week op school. Als BBL-er wordt je als volwaardig collega beschouwd. Je hebt een arbeidscontract bij Contour, je verdient dus ook een salaris.

Als je een BBL-opleiding volgt, dan heb je een voorkeur voor praktisch leren. Je wil je verder ontwikkelen in je vakgebied en tegelijkertijd een bijdrage leveren in het bedrijf.

Onder begeleiding van een voorman ga je aan de slag op een productieafdeling. Je werkt in een team van gespecialiseerde vakmensen aan de producten voor onze klanten. Van je collega’s leer je de praktische kneepjes van het vak. De producten die je maakt vinden hun weg naar o.a. medische apparatuur en machines waarmee de chips van je mobiele telefoon worden geproduceerd. Je hebt daarom gelijk een functie met verantwoordelijkheid.

Een BBL-werkplek is een fantastische manier om jezelf te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen.

WAAROM EEN BBL OPLEIDING?

De techniek heeft veel te bieden, dat weten wij maar al te goed. Maar wat er het beste bij jou past, weet jij alleen. Bij ons kun je diverse BBL mbo opleidingen volgen (niv. 2-4), o.a. Plaatwerker, Constructiewerker, Mechatronica of Logistiek. Wij kijken naar jouw persoonlijke interesses en wensen en zoeken daar een passende functie bij en/of combineren meerdere functies. Zo vind jij altijd een passende uitdaging.

Wanneer je bij ons start, kom je gelijk bij ons in dienst en ontvang je een startsalaris die past bij jouw leeftijd en opleidingsniveau. Werk je in ploegen? Dan komt er nog een ploegentoeslag bovenop. Daarbij krijg je ook nog 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. En uiteraard ontvang jij na je opleiding direct een vast dienstverband.

‘Een goed begin is het halve werk’. Je wordt goed ingewerkt en begeleid door een ervaren collega. Je krijgt van ons de tijd om jouw werkzaamheden eigen te maken op de manier die bij jou past. Daarnaast stimuleren wij multifunctionele inzetbaarheid, wil je naast het kanten ook leren lassen, monteren, poedercoaten of de kantrobot bedienen? Dat kan! Graag zelf! Zo kun jij alle kanten op de techniek.

Met ruim 120 medewerkers zijn wij professioneel georganiseerd, maar onze communicatielijnen zijn kort en we hebben een prettige en informele werksfeer. Wij vinden het belangrijk om voorloper te zijn omtrent innovatie en blijven hierin investeren. Wij houden van hard werken, maar ook van plezier hebben.

Durf jij initiatief te tonen en/of heb jij goede ideeën? Dat waarderen wij enorm. Ook als je niet zeker weet hoe iets uitpakt. Ga het maar proberen. Wij geloven in het belang van persoonlijke ontwikkeling om de groei van ons bedrijf te realiseren.

Lees het verhaal van Ben, lasser bij Contour

Contour is voor mij het perfecte leerbedrijf. Allereerst ben ik bij Contour heel open ontvangen. In het begin kreeg ik directe ondersteuning. Ik hoefde niet naar mijn begeleider toe te gaan; hij kwam uit zichzelf naar mij. Later werd natuurlijk wel meer zelfstandigheid verwacht, maar iedereen wilde mij altijd helpen.

>> Lees het hele interview

ERKEND LEERBEDRIJF

Wij zijn een door de SBB erkend leerbedrijf. Wij dragen zorg voor een goede en veilige werkplek. Als student krijg je een persoonlijke praktijkopleider toegewezen die je begeleid tijdens het BBL-traject.

SBB Erkend Leerbedrijf

CONTACT

HR Medewerker Silke

Wil jij vrijblijvend de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kop koffie of thee?
Of heb je nog vragen? Stuur mij gerust een appje, mailtje of bel mij.

Silke Bakhuis – HR Adviseur

Direct contact

Sollicitatieformulier

    “We hebben een collegiaal team. We zijn harde werkers, maar met iedereen kun je lachen.”

    Rudy, 29, CNC Kanter