SCHOON EN KRASVRIJ WERKEN

Wij zijn gewend om te werken met producten met strenge oppervlakte-eisen. Zo leveren wij bijvoorbeeld lassamenstellingen met een daarop aangebrachte slijprichting. Deze zichtdelen bepalen het uiterlijk van de uiteindelijke machine die onze klanten leveren.

Naast esthetische eisen, zijn oppervlakte-eisen ook om technische redenen van toepassing; een voorbeeld van een dergelijk product is een behuizing opgebouwd uit vernikkeld aluminium van één millimeter dik.

Onze machines zijn zodanig ingericht en onderhouden, dat wij met zo min mogelijk bewerkingssporen kunnen produceren. Onze ponslaser is bijvoorbeeld voorzien van een borstelbed en een actieve ondermatrijs die tussen de ponsbewerkingen door naar beneden beweegt, om zo de afstand tussen gereedschap en product te vergroten. Dat reduceert de aftekening van gereedschappen op het product.

ROULEERVERPAKKING

Ook door intern en extern transport kunnen beschadigingen ontstaan. Waar nodig werken wij met folie en PU-stroken bij transport tussen bewerkingsstappen en naar de klant.

Bij kritische producten werken wij met speciaal ontworpen rouleerverpakkingen. Dat zijn kisten die met een specifiek binnenwerk ontworpen zijn. De rouleerverpakking wordt gebruikt voor transport tussen onze interne afdelingen, en voor transport naar de klant. Wanneer het product zijn uiteindelijke bestemming heeft bereikt, stuurt onze klant de rouleerverpakking terug naar ons magazijn voor hergebruik. De rouleerverpakking is een duurzame oplossing die bovendien ten goede komt van de kwaliteit van producten.

Rouleerverpakking voor krasvrij transport van gelakte onderdelen

VETVRIJ

warehousing

KRASVRIJ

verpakking

SCHOON EN VETVRIJ

Wij houden onze machines en transportmiddelen zo schoon mogelijk. Op deze manier voorkomen wij onnodige verontreiniging van producten. Bij bewerkingen zoals tappen en vervormen op de CNC ponslaser is een smeermiddel om technische redenen nodig. Wanneer het product of een vervolgbewerking daarom vraagt, reinigen wij de onderdelen na iedere bewerkingsstap waar verontreiniging optreed. Het resultaat zijn RVS producten die na beitsen en passiveren een hoogwaardige oppervlaktekwaliteit hebben.

Rouleerverpakking met RVS geslepen zichtwerk kappen

PARTNER

Contour is first tier leverancier aan de top van de Nederlandse maakindustrie.