OMSCHOLEN NAAR LASSER OF CNC OPERATOR IN DE METAALSECTOR

Bij Contour kun je een vak leren. Geen metaaldiploma? Geen probleem! Bij ons professioneel georganiseerde bedrijf kunnen wij je omscholen door je intern op te leiden. Ook zijn er diverse cursusmogelijkheden of kun je een BBL opleiding beginnen. Naast de metaal kun je bij ons ook in de logistiek aan de slag.

Om je wegwijs te maken in het bedrijf krijg je een ‘buddy’ bij wie je met vragen terecht kan. Je begint gelijk al met het werk op de afdeling. Je collega’s zorgen ervoor dat je uitgelegd krijgt wat de bedoeling is. Zij zorgen ervoor dat je de fijne kneepjes van het vak leert.

Voorbeelden van deze functies zijn lasser, cnc operator, kanter, plaatwerker, of logistiek medewerker.

AL WERKERVARING?

Als je al eerdere werkervaring hebt opgedaan dan kunnen wij je helpen een passende plek te vinden die bij je ervaring aansluit. Vanuit die plek kan je stapsgewijs het bedrijf leren kennen, om vervolgens voor verschillende metaalbewerkingen te worden opgeleid.

Interview met een collega

Het leuke aan werken bij Contour is de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt bij het uitwerken van nieuwe producten. De werksfeer op onze afdeling is altijd erg goed. We kunnen onderling goed met elkaar opschieten. De afstemming gaat goed en er is tussendoor ook tijd voor een lolletje met elkaar.

Marciano – CNC Kanter

CNC Kanten Interview

CONTACT

Wil je een vrijblijvend gesprek? Wil je misschien een dag meelopen? Of ben je gewoon beenieuwd welke functie bij je zou kunnen passen?

Neem dan gelijk contact met mij op!

Silke Bakhuis
HR Adviseur

HR Medewerker Silke

“We hebben een collegiaal team. We zijn harde werkers, maar met iedereen kun je lachen.”

Rudy, 29, CNC Kanter