WERKEN ZONDER DIPLOMA

Niet iedereen beschikt over een diploma, bij Contour hoeft dat ook niet om te kunnen starten. Ook zonder diploma kan je bij ons metaalbedrijf aan het werk. Wat voor ons telt is dat je enthousiast en leergierig bent. Als jij laat zien dat je dat bent, en graag wil werken met metaal of logistiek, dan leiden wij je intern op.

Je krijgt een ‘buddy’ op de afdeling bij wie je met vragen terecht kan. Het werk dat je in het begin af hebt, wordt door een directe collega nagelopen. Op die manier leer je het vak en kom je te weten of je alle werkzaamheden goed hebt verricht.

Als het werk goed bevalt, dan kan je ervoor kiezen om allerlei cursussen volgen. Een voorbeeld hiervan is een cursus technische tekening lezen, het behalen van een heftruckcertificaat, of het werken in een cleanroom. Wij kunnen je helpen van het kiezen van een cursus die bij jou past. Naast het volgen van losse cursussen kan je bij Contour ook een BBL opleiding starten.

JEZELF ONTWIKKELEN

Bij Contour start je op een afdeling waar je van je directe collega’s het werk leert. Daarbij beginnen we met één of enkele metaalbewerkingen. Om het werk afwisselend te houden, ga je na verloop van tijd meer verschillende werkzaamheden verrichten. Op die manier leer je telkens wat nieuws en kan je jezelf tijdens het werk doorontwikkelen. En dat op een tempo dat bij je past. Daarnaast kun je ook nog diverse cursussen gaan volgen of een BBL opleiding beginnen.

Interview met een collega

Het leuke aan werken bij Contour is de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt bij het uitwerken van nieuwe producten. De werksfeer op onze afdeling is altijd erg goed. We kunnen onderling goed met elkaar opschieten. De afstemming gaat goed en er is tussendoor ook tijd voor een lolletje met elkaar.

Marciano – CNC Kanter

CNC Kanten Interview

CONTACT

HR Medewerker Silke

Wil jij vrijblijvend de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kop koffie of thee? Of heb je nog vragen? Stuur mij gerust een appje, mailtje of bel mij.

Silke Bakhuis – HR Adviseur

“We hebben een collegiaal team. We zijn harde werkers, maar met iedereen kun je lachen.”

Rudy, 29, CNC Kanter