WERKEN BIJ CONTOUR

Als medewerker bij Contour maak je deel uit van een dynamische en innovatieve en stabiele organisatie. Bij Contour in Winterswijk werken ruim 100 medewerkers op diverse afdelingen. Voorbeelden van deze afdelingen zijn o.a. accountmanagement, werkvoorbereiding, inkoop, administratie, planning, programmering, hr en uiteraard onze mooie productieafdelingen.

Onze communicatielijnen zijn kort en er is een informele werksfeer. Wij vinden dat medewerkers zich thuis moeten voelen binnen de organisatie en over de juiste middelen en kennis moeten beschikken om hun werk te kunnen verrichten.

Goed werkgeverschap is een voorwaarde om dit mogelijk te maken. Om die reden wordt er veel aandacht besteed aan het creëren van een goede werkomgeving en een fijne werksfeer. Wij bieden onze medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen, zowel verdiepend als verbredend.

Wij zorgen bovendien voor goed ingerichte werkplekken, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het onderhoud van machines en gereedschap. Contour is een absolute voorloper wat betreft het machinepark, wij vinden het belangrijk om continu te innoveren.

Het leuke aan werken bij Contour is dat het bedrijf groot genoeg is om professioneel georganiseerd te zijn. Er zijn allerlei specialismen waarin je je kan verdiepen. Tegelijkertijd is het bedrijf klein genoeg om na verloop van tijd iedereen in het bedrijf te leren kennen. Als je extra inzet en persoonlijke ontwikkeling laat zien, dan wordt dit gezien en gewaardeerd.

Interview met een collega

CNC Kanten - Interview met collega

De werksfeer binnen Contour en op onze afdeling altijd erg goed. We kunnen onderling goed met elkaar opschieten. De afstemming gaat goed en er is tussendoor ook tijd voor een lolletje met elkaar.

Marciano, CNC kantbankoperator

>> Lees het hele interview

KERNCOMPETENTIES

De kerncompetenties zijn de belangrijkste competenties binnen onze organisatie. Deze dragen al onze medewerkers uit.

Samenwerken

Successen haal je niet alleen, dit doe je samen. Samenwerken betekent dat je collegiaal bent. Dat je samen met je (in)directe collega’s meedenkt en meewerkt, je inspant om de gezamenlijk doelen te behalen.

Kwaliteitsbewustzijn

Contour staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van geleverde producten. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit te waarborgen en zijn daarom continu bezig om onze eigen werkzaamheden te evalueren en te verbeteren waar nodig.

Verantwoordelijkheid

Contour heeft vertrouwen in haar medewerkers, wij leggen de verantwoordelijkheid neer daar waar die hoort. Wij gaan er vanuit dat medewerkers bewust zijn van hun taken en verantwoordelijkheden en dat zij hun verantwoordelijkheid nemen.

ANVIL INDUSTRIES

Contour is onderdeel van de Anvil Industries. Onder de naam Anvil Industries bundelen diverse bedrijven hun kennis en ervaring in plaatwerk, verspanen, lassamenstellingen en mechanische assemblage. Stuk voor stuk specialisten met jarenlange ervaring en expertise. Ieder bedrijf is uniek, samen vullen ze elkaar naadloos aan in bewerkingen, seriegrootte, nauwkeurigheid en afmetingen.

 

 

CONTACT

Wil je eens vrijblijvend een gesprek, een dag vrijblijvend meelopen of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.

Silke Bakhuis
HR Adviseur

+31 (0)543 546 789
sbakhuis@contour.eu

“We hebben een collegiaal team. We zijn harde werkers, maar met iedereen kun je lachen.”

Rudy, 29, CNC Kanter