ISO GECERTIFICEERD

Het kwaliteitmanagementsysteem van Contour Covering Technology BV is door Lloyd’s Register goedgekeurd volgens ISO 9001:2015 (pdf).Deze norm specificeert de eisen waaraan een organisatie moet voldoen om consequent producten en diensten te kunnen leveren die voldoen aan de eisen van de klant en aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Ook is Contour ISO 13485 (pdf) gecertificeerd. Deze internationale norm geeft aan waaraan leveranciers van medische hulpmiddelen moeten voldoen om in overeenstemming met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving te produceren.

ISO 9001:2015
ISO:13485

KWALITEIT

meten

KWALITEIT

controle

KWALITEIT

Contour besteedt veel aandacht aan kwaliteit en continu verbeteren. Daarvoor is een kwaliteitsborgingssysteem geïmplementeerd dat alle stappen in de processen behelst. Van productcreatie, tot productrealisatie, tot service en montage. Certificaten zoals ISO9001 en ISO13485 ondersteunen de kwaliteitsstrategie en vormen van Contour.

Uiteraard zijn er QA medewerkers die, afhankelijk van eisen en wensen, voorgeschreven controles verrichten. Deze controles kunnen steekproefsgewijs, tussentijds of bij wijze van eindcontrole worden verricht. Bij iedere controle wordt een bijbehorend rapport opgesteld.

REGISTRATIE

Zowel intern als extern geconstateerde afwijkingen worden vastgelegd in ons kwaliteitsborgingssysteem. In dit systeem worden de meldingen gekoppeld aan de relevante verkoop-, inkoop- en productieorders. De oorzaakanalyse, correctieve en preventieve handelingen worden hierin vastgelegd. Afhankelijk van de status van de kwaliteitsmelding worden productieorders geblokkeerd en vrijgegeven.

Zeker zo belangrijk is echter de “in proces” controle van de medewerker op zijn werkplek, zodat er een goed product aan de volgende afdeling wordt afgeleverd.

Gepoedercoate plaatbewerking lassamenstelling met gelijmd rubber

PARTNER

Contour is first tier leverancier aan de top van de Nederlandse maakindustrie.