STAGES IN WINTERSWIJK

Bij Contour in Winterswijk worden ieder jaar tientallen stage- en afstudeeropdrachten voltooid. Zowel op MBO, HBO en WO niveau zijn er studenten en scholieren actief in ons metaalbedrijf.

Voor MBO metaal studenten plaatwerker, lasser of constructiewerker hebben wij altijd stageplaatsen beschikbaar. Voor HBO afstudeerders en stagiaires bedenken we samen een projectopdracht die goed aansluit op de wensen van de student.

Bij Contour werken we met diverse scholen en opleidingsinstituten samen. Al onze collega’s zijn dan ook gewend aan het feit dat er leerlingen en studenten aanwezig zijn.

MEER OVER STAGES IN WINTERSWIJK

BESCHIKBARE STAGES

De onderstaande stageplaatsen zijn bij ons permanent beschikbaar. Staat er voor jou geen geschikte opdracht bij? Neem dan gelijk contact op!

LIEVER EEN BBL-OPLEIDING?

Wil jij werk en studie combineren, en gelijk al een salaris verdienen? Dat kan! Als je enthousiast bent en graag in de metaal of logistiek aan de slag wil, dan kunnen wij je een BBL opleiding aanbieden.

 

MEER OVER BBL OPLEIDINGEN

AL AFGESTUDEERD?

Heb jij de diploma al op zak? Of heb je gewoon veel ervaring en bekend met metaal, plaatwerk of logistieke processen? Bekijk dan onze vacatures! Misschien zit er wel een tussen die bij je past.

 

BEKIJK VACATURES

DE STAGE DIE JE ZOCHT NIET GEVONDEN?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste MBO, HBO en WO stagiaires! Zowel in de productie als op kantoor liggen volop mooie uitdagingen. Of het nou om een meeloopstage of afstudeeronderzoek gaat, we komen graag met jou in contact om de eventuele mogelijkheden te bespreken.

 

CONTACT

HR Medewerker Silke

Wil jij vrijblijvend de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kop koffie of thee? Of heb je nog vragen? Stuur mij gerust een appje, mailtje of bel mij.

Silke Bakhuis – HR Adviseur

werkenbij@contour.eu
+31 (0)543 546 789
WhatsApp

“We hebben een collegiaal team. We zijn harde werkers, maar met iedereen kun je lachen.”

Rudy, 29, CNC Kanter