Stageopdracht: Haalbaarheid inzet Cobots

Om onze klanten in de maakindustrie van de nieuwste producten en technieken te voorzien zijn kennis en vaardigheden nodig en is het aan Contour de taak om zich constant te ontwikkelen. Hier kun jij als stagiair/afstudeerder een rol in spelen!

Voordelen

 • Innovatief bedrijf

 • Moderne machines

 • Kwaliteitsproducten

 • Hightech klanten

Profiel

 • HBO Mechatronica of HBO Werktuigbouwkunde

 • Leergierig

 • Techniek
 • Metaal / Plaatwerk

Bedrijf

 • Winterswijk

 • Enthousiast team

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Doorgroeimogelijkheden

STAGEOPDRACHT

Bij Contour Covering Technology zijn we een automatiseringsslag aan het maken. Sinds twee jaar zetten we Cobots in voor verschillende stappen in ons proces. Zo hebben we een Cobot ingezet op onze lasafdeling voor slijpwerk en zetten we momenteel een Cobot in voor verschillende buigingen op de kantafdeling.

Naast bovengenoemde voorbeelden zijn er veel meer voorbeelden waar er een Cobot ingezet kan worden. Tijdens jouw stage- of afstudeertijd bij Contour ga je een vooronderzoek doen naar een aantal mogelijkheden. Hierover gaan wij natuurlijk samen met jou ‘sparren’.

Nadat je het vooronderzoek hebt gedaan, start je met het bedenken en maken van een Business Case en aan een plan voor de implementatie.

Deze implementatie ga je uiteindelijk uitvoeren.

STAGEVERGOEDING

Als je stage loopt bij Contour, dan krijg je daar een passende vergoeding voor. Verder krijg je goede begeleiding van een inhoudelijk (ervaren) en algemeen begeleider tijdens jouw leerzame stageperiode.

Erkend leerbedrijf

SBB Erkend LeerbedrijfContour is een SBB-erkend leerbedrijf. Wij dragen zorg voor een goede en veilige werkplek. Als student krijg je een persoonlijke praktijkopleider toegewezen die je begeleid tijdens het BBL-traject.

Lees meer >>

WIE ZOEKEN WIJ?

Jij bent een gemotiveerde student Werktuigbouwkunde of Mechatronica. Tijdens het uitvoeren van deze opdracht kun jij zelfstandig werken en wanneer nodig bij jij een teamplayer. Je toont initiatief en wanneer het even niet lukt ben jij de doorzetter die er een schepje bovenop doet en het project tot een succes maakt.

STARTDATUM?

September 2023

HET BEDRIJF

Contour is een toeleverancier van specialistisch plaatwerk. Onze vestiging in Winterswijk richt zich voornamelijk op het produceren van lassamenstellingen, montagesamenstellingen en losse plaatwerkonderdelen voor klanten in de hightech industrie.

Met ca. 135 collega’s is Contour een serieus en goed georganiseerd bedrijf. Wij kunnen een groot aantal metaalbewerkingen in eigen huis uitvoeren. Zo beschikken wij zelfs over een eigen poedercoatinstallatie en een cleanroom. Contour is een van de grotere plaatwerkfabrieken van Nederland.

Onze collega’s beschikken over de modernste productiemachines. Wij zijn een absolute voorloper wat betreft het machinepark en digitalisering. Om die positie te behouden besteden wij veel aandacht aan opleidingen, cursussen en de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

ONZE KLANTEN

Onze klanten bevinden zich in de top van de Nederlandse maakindustrie. Het zijn de grootste landelijke spelers in sectoren zoals de halfgeleiderindustrie (chipmachines), de medisch-analytische industrie (apparaten voor ziekenhuizen en laboratoria) en intralogistiek (check-in systemen voor luchthavens en pakketsorteercentra). Als medewerker bij Contour werk je dus aan veel verschillende metalen producten voor even zoveel verschillende toepassingen. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend.

BELANGSTELLING?

HR Medewerker Silke

Wil jij vrijblijvend de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kop koffie of thee?
Of heb je nog vragen? Stuur mij gerust een appje, mailtje of bel mij.

Silke Bakhuis – HR Adviseur

Direct contact

Sollicitatieformulier

  WERKEN BIJ NIEUWS

  “We hebben een collegiaal team. We zijn harde werkers, maar met iedereen kun je lachen.”

  Rudy, 29, CNC Kanter