STAGE PROJECTMATIG WERKEN

In één zin: Wil jij projectmatig werken binnen een technische omgeving om één van onze processen te optimaliseren?

Voordelen

 • Innovatief bedrijf

 • Moderne machines

 • Kwaliteitsproducten

 • Hightech klanten

Profiel

 • MBO / HBO

 • Leergierig

 • Techniek
 • Metaal / Plaatwerk

Bedrijf

 • Winterswijk

 • Enthousiast team

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Doorgroeimogelijkheden

MEEWERKSTAGE

Bij Contour ga jij meelopen op de werkvloer en kom je te weten hoe onze organisatie- en productieprocessen lopen. Door mee te lopen op diverse afdelingen leer jij onze organisatie kennen.

Op diverse afdelingen hebben wij leuke uitdagingen liggen voor jou. Wij gaan samen met jou kijken wat er het beste bij jouw wensen en opleiding aansluit. Hoe jij dit precies gaat doen? Dat is aan jou, jij krijgt hierin veel vrijheid. Uiteraard zou er een ervaren stagebegeleider zijn waarmee je kunt sparren en die jouw kan ondersteunen waar nodig.

STAGEVERGOEDING

Als je stage loopt bij Contour, dan krijg je daar een passende vergoeding voor. Het bedrag van de stagevergoeding is gebaseerd op jouw opleidingsniveau/leerjaar/duur van jouw stage en eventuele richtlijnen vanuit jouw opleiding.

Erkend leerbedrijf

SBB Erkend LeerbedrijfContour is een SBB-erkend leerbedrijf. Wij dragen zorg voor een goede en veilige werkplek. Als student krijg je een persoonlijke praktijkopleider toegewezen die je begeleid tijdens het BBL-traject.

Lees meer >>

WIE ZOEKEN WIJ?

Weet jij van aanpakken en kan je goed in een team functioneren? Tijdens het uitvoeren van een opdracht ga jij veel zelfstandig werken. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat jij een teamplayer bent, want jij dient collega’s meenemen en te overtuigen. Je toont initiatief en bent een doorzetter die de focus heeft op resultaten. Volg jij een technische MBO of HBO opleiding? Dan willen wij je graag spreken!

Persoonlijke ontwikkeling

Marciano is bij Contour begonnen als vakantiekracht. Omdat dat goed beviel, heeft hij vervolgens een BBL-werkplek bij Contour gekregen. Marciano vertelt dat hij hiermee een hele nieuwe uitdaging aan ging, met de hoop om voor langere periode bij Contour te kunnen blijven werken. Deze hoop werd werkelijkheid. Hij heeft zich inmiddels ontwikkeld tot ploegleider op de afdeling CNC kanten.

Lees het hele interview >>

HET BEDRIJF

Contour is een toeleverancier van specialistisch plaatwerk. Onze vestiging in Winterswijk richt zich voornamelijk op het produceren van lassamenstellingen, montagesamenstellingen en losse plaatwerkonderdelen voor klanten in de hightech industrie.

Met ca. 135 collega’s is Contour een serieus en goed georganiseerd bedrijf. Wij kunnen een groot aantal metaalbewerkingen in eigen huis uitvoeren. Zo beschikken wij zelfs over een eigen poedercoatinstallatie en een cleanroom. Contour is een van de grotere plaatwerkfabrieken van Nederland.

Onze collega’s beschikken over de modernste productiemachines. Wij zijn een absolute voorloper wat betreft het machinepark en digitalisering. Om die positie te behouden besteden wij veel aandacht aan opleidingen, cursussen en de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

ONZE KLANTEN

Onze klanten bevinden zich in de top van de Nederlandse maakindustrie. Het zijn de grootste landelijke spelers in sectoren zoals de halfgeleiderindustrie (chipmachines), de medisch-analytische industrie (apparaten voor ziekenhuizen en laboratoria) en intralogistiek (check-in systemen voor luchthavens en pakketsorteercentra). Als medewerker bij Contour werk je dus aan veel verschillende metalen producten voor even zoveel verschillende toepassingen. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend.

BELANGSTELLING?

HR Medewerker Silke

Wil jij vrijblijvend de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kop koffie of thee?
Of heb je nog vragen? Stuur mij gerust een appje, mailtje of bel mij.

Silke Bakhuis – HR Adviseur

Direct contact

Sollicitatieformulier

  WERKEN BIJ NIEUWS

  “We hebben een collegiaal team. We zijn harde werkers, maar met iedereen kun je lachen.”

  Rudy, 29, CNC Kanter