STAGE PROJECTMATIG WERKEN

In één zin: Wil jij projectmatig werken binnen een technische omgeving om één van onze processen te optimaliseren?

MEEWERKSTAGE

Bij Contour ga jij meelopen op de werkvloer en kom je te weten hoe onze organisatie- en productieprocessen lopen. Door mee te lopen op diverse afdelingen leer jij onze organisatie kennen.

Op diverse afdelingen hebben wij leuke uitdagingen liggen voor jou. Wij gaan samen met jou kijken wat er het beste bij jouw wensen en opleiding aansluit. Hoe jij dit precies gaat doen? Dat is aan jou, jij krijgt hierin veel vrijheid. Uiteraard zou er een ervaren stagebegeleider zijn waarmee je kunt sparren en die jouw kan ondersteunen waar nodig.

STAGEVERGOEDING

Als je stage loopt bij Contour, dan krijg je daar een passende vergoeding voor. Het bedrag van de stagevergoeding is gebaseerd op jouw opleidingsniveau/leerjaar/duur van jouw stage en eventuele richtlijnen vanuit jouw opleiding.

WIE ZOEKEN WIJ?

Weet jij van aanpakken en kan je goed in een team functioneren? Tijdens het uitvoeren van een opdracht ga jij veel zelfstandig werken. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat jij een teamplayer bent, want jij dient collega’s meenemen en te overtuigen. Je toont initiatief en bent een doorzetter die de focus heeft op resultaten. Volg jij een technische MBO of HBO opleiding? Dan willen wij je graag spreken!

Persoonlijke ontwikkeling

Marciano is bij Contour begonnen als vakantiekracht. Omdat dat goed beviel, heeft hij vervolgens een BBL-werkplek bij Contour gekregen. Marciano vertelt dat hij hiermee een hele nieuwe uitdaging aan ging, met de hoop om voor langere periode bij Contour te kunnen blijven werken. Deze hoop werd werkelijkheid. Hij heeft zich inmiddels ontwikkeld tot ploegleider op de afdeling CNC kanten.

Lees het hele interview >>

 

HET BEDRIJF

Contour is een toeleverancier van specialistisch plaatwerk. Onze vestiging in Winterswijk richt zich voornamelijk op het produceren van hoogwaardig plaatwerk voor klanten in de hightech industrie. Onze medewerkers beschikken daarbij over de modernste technieken en middelen. Contour is een absolute voorloper wat betreft het machinepark en digitalisering.

Erkend leerbedrijf

SBB Erkend LeerbedrijfContour is een SBB-erkend leerbedrijf. Wij dragen zorg voor een goede en veilige werkplek. Als student krijg je een persoonlijke praktijkopleider toegewezen die je begeleid tijdens het BBL-traject.

Lees meer >>

BELANGSTELLING?

Heb je belangstelling of ken je iemand die een interessante technische stage zoekt?

Reageer dan door jouw motivatiebrief en cv op te sturen. Bij vragen, schroom dan niet en neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

Silke Bakhuis – HR Adviseur

+31 (0)543 546 789
sbakhuis@contour.eu

“We hebben een collegiaal team. We zijn harde werkers, maar met iedereen kun je lachen.”

Rudy, 29, CNC Kanter