WERKWIJZE

Bij Contour hebben wij veel aandacht besteed aan de inrichting van ons proces. Het doel daarbij is om alle bewerkingsstappen en logistieke handelingen naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Op de onderstaande pagina’s beschrijven we enkele manieren waarop we dat doen.

VAN NPI NAAR REPEAT

Om met deze productmix een consistent hoog kwaliteitsniveau te behalen, leggen wij de artikelstructuren met alle bewerkingstappen vast in onze ERP database.

LOGISTIEK & PRODUCTIEBESTURING

Om overzicht te houden op de c.a. 85.000 bewerkingsstappen die wij ieder jaar uitvoeren is onze planning volledig gedigitaliseerd. Met slimme dashboards en een shop floor control system kunnen wij iedere order in detail volgen.

SCHOON & KRASVRIJ WERKEN

Onze klanten vragen een hoog afwerkingsniveau. De producten mogen tijdens de bewerkingsstappen en het aansluitend transport niet beschadigen. Daarom wordt er naast de technische bewerkingen, ook veel aandacht besteed aan de manier van verpakken.

KWALITEIT & PROCESBORGING

Wij zijn ISO 9001:2015 en ISO 13485 gecertificeerd. Daarnaast hebben wij ons productieproces vanuit onze werkwijze ingericht op een manier waarop wij continu verbeteren.

PLAATWERK ENGINEERING

Onze engineers beschikken over specialistische kennis van plaatwerkproductie. Samen met onze klanten optimaliseren wij het ontwerp van samenstellingen om tot een goed maakbaar en kostenefficiƫnt TPD te komen.

Montage samenstelling uit plaatwerk - Cabinet met mechanische onderdelen