SAMENWERKING MET SCHOLEN EN UNIVERSITEITEN

Contour heeft een goede samenwerking met opleidingen in de regio. Wij vinden het leuk om ons enthousiasme voor techniek over te brengen op studenten en scholieren van alle niveaus. Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden, rondleidingen en workshops.

Tijdens een bedrijfsbezoek kunnen onze bedrijfsbegeleiders een presentatie geven, gevolgd door een rondleiding door onze productieafdelingen. Ook kunnen wij workshops verzorgen waar scholieren of studenten zelf een werkstuk maken dat zij mee naar huis kunnen nemen.

Naast het verzorgen van rondleidingen, zijn wij aanwezig op stagemarkten en bieden wij stageplaatsen en BBL-trajecten aan.

HR Medewerker Silke

Wil jij vrijblijvend de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kop koffie of thee?
Of heb je nog vragen? Stuur mij gerust een appje, mailtje of bel mij.

Silke Bakhuis – HR Adviseur

Direct contact

Sollicitatieformulier

  ANTON TIJDINK TECHNIEKOPLEIDINGEN

  Contour een lidbedrijf van Anton Tijdink Techniekopleidingen. Deze school is ontstaan vanuit het bedrijfsleven. Een aantal ondernemers heeft 30 jaar geleden de handen ineengeslagen en is zelf gaan opleiden. Inmiddels 30 jaar succesvol in het opleiden van niveau 2 en 3 leerlingen binnen de metaal. De opleiding kent een tweetal varianten: een BBL traject waarbij je in dienst bent van één van de aangesloten lidbedrijven of een BOL traject waarbij je stages loopt bij aangesloten lidbedrijven en bijvoorbeeld een opleiding volgt tot plaatwerker of constructiewerker.

  GRAAFSCHAP COLLEGE

  Het Graafschap CollegeVerschillende collega’s van Contour Winterswijk volgen bij het Graafschap college een BBL-opleiding. Ook heeft Contour verschillende stagiaires van het Graafschap college mogen ontvangen, en verzorgen wij rondleidingen voor scholieren. Het Graafschap College biedt opleidingen in meer dan twintig richtingen. Deze variëteit reflecteert ook in de stages bij Contour; wij hebben scholieren begeleid van zowel technische als bedrijfskundige studies.

  HOGESCHOOL SAXION

  Saxion hogeschool stagiairesWij hebben stagiaires van verschillende opleidingen aan de Saxion hogeschool begeleid. Onder andere van de studies Technische bedrijfskunde en Facility Management.

  HAN UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES

  Ook van de HAN hebben verschillende studenten een stageopdracht bij Contour uitgevoerd. Onder andere van de studies werktuigbouwkunde en bedrijfseconomie. Ook hebben medewerkers van Contour zich doorontwikkeld door een deeltijd HBO-studie aan de HAN af te ronden.

  UNIVERSITEIT TWENTE

  Studenten bedrijfskunde en technische bedrijfskunde van de universiteit Twente hebben zowel bachelor (BSc) als Master-theses (Msc) geschreven onder begeleiding van Contour Winterswijk.

  GERRIT KOMRIJ COLLEGE

  Het Gerrit Komrij college ligt op nog geen vijf minuten lopen van Contour. Regelmatig geven wij voorlichtingsavonden en rondleidingen aan de verschillende klassen van deze middelbare school. Zowel scholieren als ouders zijn dan welkom. Dit doen wij in samenwerking met het Anton Tijdink.

  SCHAERSVOORDE COLLEGE

  Schaersvoorde collegeRecent hebben wij een groep VMBO-scholieren van het Schaersvoorde college ontvangen. Wij hebben deze dag een leuk programma opgesteld om scholieren kennis te laten maken met onze organisatie, en tevens ook te enthousiasmeren voor de techniek. Het programma bestond uit een presentatie, een rondleiding en het maken van een werkstuk onder begeleiding van onze praktijkbegeleiders.

  “We hebben een collegiaal team. We zijn harde werkers, maar met iedereen kun je lachen.”

  Rudy, 29, CNC Kanter