Plaatwerk

Zoekt u een leverancier voor plaatwerk op maat met méér mogelijkheden dan de meeste plaatbewerkers? Wij hebben vrijwel alle plaatbewerkingen in eigen huis. Al sinds de jaren ’50 is Contour leverancier van plaatwerk op maat!

Of u nu op zoek bent naar specialistisch plaatwerk in kleine series of grote series van plaatwerk producten, wij staan voor u klaar. Ons productieproces is ingericht om een constant hoge kwaliteit te kunnen leveren. Zelfs in een “high mix – low volume” markt. Bij Contour worden bewerkingen wanneer mogelijk volledig automatisch uitgevoerd.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor uw plaatwerkbehoeften kunnen betekenen.

Plaatwerk

PLAATWERK PRODUCTEN

Hoewel wij vrijwel ieder soort product van plaatwerk kunnen fabriceren, hebben wij hieronder een aantal veel voorkomende categorieën uitgelicht. Dit zijn de plaatwerkproducten waar  waar wij bijzonder trots op zijn. Klik op een productcategorie voor meer informatie en enkele afbeeldingen van door ons geproduceerde producten.

Plaatwerk RVS samenstelling

Plaatwerk Productieproces

Binnen de algemene metaalbewerking is de plaatbewerking de verzameling van bewerkingen waarmee plaatwerk tot eindproducten verwerkt wordt. Onder plaatbewerking vallen productiestappen zoals het lasersnijden, kanten en lassen.

Bij Contour hebben wij bijzonder veel plaatbewerkingen in eigen huis. Wij kunnen zelf poedercoaten, cleanroom reinigen, beitsen en passiveren. Dat maakt ons uniek in Nederland. Uitbesteden en tussentijds extern transport is meestal niet nodig. Wij zijn op die manier in staat om de kwaliteit hoog, de kosten laag, en de doorlooptijd kort te houden.

Plaatwerk RVS samenstelling
Plaatwerk snijden
PONSLASER

PLAATWERK

Plaatwerk kanten
ROBOT KANTBANK

PLAATWERK

Plaatwerk Leverancier

De belangrijkste redenen op Contour als leverancier voor plaatwerk op maat te selecteren:

  • Alle gangbare soorten plaatbewerking in huis

  • Nauwkeurig plaatwerk, binnen de toleranties

  • Schoon en krasarm productieproces

  • Hoge afwerkingsgraad

  • Geborgde processen

  • Ervaren medewerkers

  • Beheerste supply chain

  • Verwerken van lood

  • Speciale ontbraammachines per materiaalsoort

Plaatwerk RVS samenstelling
Plaatwerk kanten
CNC KANTEN

PLAATWERK

PEM Sert
PEMSERTEN

PLAATWERK

Klantspecifiek plaatwerk

De medewerkers van onze fabriek zijn gewend te werken voor klanten uit diverse sectoren. Iedere sector heeft eigen specifieke eisen aan het product en de daarbij behorende documentatie. Dat vraagt om een ervaren team dat in staat is om product, toepassing en TPD op de juiste manier te interpreteren.

MAATWERK IN PLAATWERK

Wij werken zoveel mogelijk vanuit algemene werkinstructies. Voor sommige plaatwerk producten is de standaard echter niet toereikend. Daar passen wij, in samenwerking met onze klanten, maatwerk toe. Tijdens het NPI traject wordt de productiemethode tot in detail uitgewerkt.

Plaatwerk met felsrand en zettingen
Plaatwerk ontbramen
ONTBRAMEN

PLAATWERK

Kanten breken
KANTEN BREKEN

PLAATWERK

PLAATWERK PARTNER

Contour is first tier plaatwerk leverancier aan de top van de Nederlandse maakindustrie.

Wij beschikken over een eigen poedercoatinstallatie, daardoor kunnen wij een constante productkwaliteit en korte doorlooptijd van plaatwerk garanderen.

Contour Covering Technology BV