STAGE LOGISTIEK & EXPEDITIE

In één zin: Maak kennis met de vele verschillende typen orders en goederenstromen binnen een productiebedrijf

MEEWERKSTAGE

De logistieke afdeling is verantwoordelijk voor de goederenstromen van Contour. Tijdens de meewerkstage logistiek werk je samen met ons ervaren team om al deze goederenstromen in de juiste banen te leiden. Omdat wij een productiebedrijf zijn, krijg je te maken met allerlei verschillende logistieke processen.

  • Interne goederenstroom tussen productieafdelingen

  • Verzenden van producten naar klanten

  • Retourstroom van producten van klanten

  • Verzenden en ontvangen van halffabricaten naar leveranciers van externe bewerkingen

  • Ontvangst van ingekochte artikelen

  • Magazijn- en voorraadbeheer

  • Op de juiste manier verpakken van krasgevoelige producten

  • Documentbeheer, vaak klantspecifiek

  • Afhandeling van (productie)orders en bewerkingsstappen

STAGEVERGOEDING

Als je stage loopt bij Contour, dan krijg je daar een passende vergoeding voor. Het bedrag van de stagevergoeding is gebaseerd op een vergelijking met andere technische bedrijven in de regio en eventuele richtlijnen vanuit de opleiding.

MODERN & DIGITAAL

Contour is een modern bedrijf, alle goederenstromen worden bijgehouden en aangestuurd met onze bedrijfssoftware. Voor de logistieke afdeling zijn er speciale apps gebouwd. Met deze apps worden alle logistieke handelingen aangestuurd en geregistreerd. Op grote dashboards op de afdeling is inzichtelijk welke taken nog uitgevoerd moeten worden. De heftrucks en stapelaars zijn uitgerust met tablets en barcodescanners.

Door deze digitale manier van werken, kunnen onze planners en productieafdelingen precies zien of alle materialen bij de productiebewerkingen beschikbaar zijn. Ook weten wij precies welke producten al naar onze klanten verstuurd zijn.

Wil jij ervaring opdoen met verschillende logistieke processen in een moderne omgeving? Dan is Contour het bedrijf voor jou!

WIE ZOEKEN WIJ?

Ben je enthousiast over de logistiek, weet je van aanpakken, en kan je goed in een team functioneren? Dan willen wij je graag spreken!

Persoonlijke ontwikkeling

Marciano is bij Contour begonnen als vakantiekracht. Omdat dat goed beviel, heeft hij vervolgens een BBL-werkplek bij Contour gekregen. Marciano vertelt dat hij hiermee een hele nieuwe uitdaging aan ging, met de hoop om voor langere periode bij Contour te kunnen blijven werken. Deze hoop werd werkelijkheid. Hij heeft zich inmiddels ontwikkeld tot ploegleider op de afdeling CNC kanten.

Lees het hele interview >>

AFDELING IN BEELD

Om je een beeld te geven van de verschillende processen die op de logistieke afdeling van ons bedrijf plaatsvinden, hebben onze collega’s de onderstaande video gemaakt!

 

HET BEDRIJF

Contour is een toeleverancier van specialistisch plaatwerk. Onze vestiging in Winterswijk richt zich voornamelijk op het produceren van hoogwaardig plaatwerk voor klanten in de hightech industrie. Onze medewerkers beschikken daarbij over de modernste technieken en middelen. Contour is een absolute voorloper wat betreft het machinepark en digitalisering.

Erkend leerbedrijf

SBB Erkend LeerbedrijfContour is een SBB-erkend leerbedrijf. Wij dragen zorg voor een goede en veilige werkplek. Als student krijg je een persoonlijke praktijkopleider toegewezen die je begeleid tijdens het BBL-traject.

Lees meer >>

REAGEREN

Heb je belangstelling of ken je iemand die bij deze stage past?

Reageer dan door jouw cv en motivatie naar onderstaande te mailen. Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Silke Bakhuis – HR adviseur

+31 (0)543 546 789
sbakhuis@contour.eu

“We hebben een collegiaal team. We zijn harde werkers, maar met iedereen kun je lachen.”

Rudy, 29, CNC Kanter