STAGE EN AFSTUDEEROPDRACHTEN

Contour zet zich met volle 100% in om studenten passende stageplaatsen met duidelijke geformuleerde stage- en afstudeeropdrachten te kunnen bieden. Daarbij is het belangrijk dat er een goede aansluiting bestaat tussen de persoonlijke doelen van de student, de eisen van de opleiding en de aansluiting bij de praktijk.

Studenten van zowel WO, HBO als MBO studies hebben bij onze vestiging in Winterswijk succesvol stages, bachelor-, en mastertheses afgerond. De studies die deze studenten volgden bestonden uit (technische) bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, economie en HRM. Zij volgden deze studies aan o.a. de Universiteit Twente, Saxion, HAN, de Fachhochschule in Bocholt en het Graafschap College.


Het vinden van een uitdagende stageplaats is niet altijd even makkelijk. De stage moet namelijk goed aansluiten bij jezelf, je opleiding en het bedrijf waar je stage loopt. Bij Contour begeleiden we je tijdens dit proces.

BEKIJK BESCHIKBARE STAGEPLAATSEN

STAGEVERGOEDING

Als je stage loopt bij Contour Winterswijk, dan krijg je daar een passende vergoeding voor. Het bedrag van de stagevergoeding is gebaseerd op een vergelijking met andere technische bedrijven in de regio en eventuele richtlijnen vanuit de opleiding die je volgt.

TECHNISCHE HBO STUDENTEN

Ben jij een werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of mechatronica student? Contour heeft altijd interessante opdrachten en is altijd geïnteresseerd in technische studenten. Als je geen passende opdracht op de site kan vinden, dan kunnen we samen het gesprek aangaan over een opdracht die wel bij jou past. Stuur een mailtje naar; sbakhuis@contour.eu om contact op te nemen!

ERKEND LEERBEDRIJF

SBB Erkend LeerbedrijfWij zijn een door de SBB erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze collega’s en de technische sector in Nederland. MBO-studenten kunnen daarom scholing en praktijkervaring combineren op een BBL-werkplek bij Contour.

LEES MEER OVER BBL-OPLEIDINGEN

 

 

“We hebben een collegiaal team. We zijn harde werkers, maar met iedereen kun je lachen.”

Rudy, 29, CNC Kanter