STAGE PLAATBEWERKER

In één zin: Leer allerlei verschillende bewerkingen met betrekking tot plaatwerk.

MEEWERKSTAGE

Op de afdeling plaatbewerking worden heel veel verschillende bewerkingen uitgevoerd. O.a. pemserten, persen, walsen, verzinken, frezen, boren en tappen. Omdat wij altijd verschillende producten maken, is geen dag voor jou hetzelfde. Tijdens de meewerkstage werk je samen in ons ervaren team om tal van deze bewerkingen te leren.

  • Diverse bewerkingen

  • Instellen (programmeren) van diverse machines

  • Tekeninglezen

  • Productcontroles; visueel en nameten

  • Afhandeling van (productie)orders en bewerkingsstappen

STAGEVERGOEDING

Als je stage loopt bij Contour, dan krijg je daar een passende vergoeding voor. Het bedrag van de stagevergoeding is gebaseerd op jouw opleidingsniveau/leerjaar/duur van jouw stage en eventuele richtlijnen vanuit jouw opleiding.

WIE ZOEKEN WIJ?

Ben je enthousiast over deze stage, weet jij van aanpakken en kan je goed in een team functioneren? Volg jij de opleiding MBO plaatwerker, constructiewerker of vergelijkbaar? Dan willen wij je graag spreken!

Persoonlijke ontwikkeling

Marciano is bij Contour begonnen als vakantiekracht. Omdat dat goed beviel, heeft hij vervolgens een BBL-werkplek bij Contour gekregen. Marciano vertelt dat hij hiermee een hele nieuwe uitdaging aan ging, met de hoop om voor langere periode bij Contour te kunnen blijven werken. Deze hoop werd werkelijkheid. Hij heeft zich inmiddels ontwikkeld tot ploegleider op de afdeling CNC kanten.

Lees het hele interview >>

AFDELING IN BEELD

Om je een beeld te geven van de verschillende processen in ons plaatwerkcentrum, hebben onze collega’s de onderstaande video gemaakt!

 

HET BEDRIJF

Contour is een toeleverancier van specialistisch plaatwerk. Onze vestiging in Winterswijk richt zich voornamelijk op het produceren van hoogwaardig plaatwerk voor klanten in de hightech industrie. Onze medewerkers beschikken daarbij over de modernste technieken en middelen. Contour is een absolute voorloper wat betreft het machinepark en digitalisering.

Erkend leerbedrijf

SBB Erkend LeerbedrijfContour is een SBB-erkend leerbedrijf. Wij dragen zorg voor een goede en veilige werkplek. Als student krijg je een persoonlijke praktijkopleider toegewezen die je begeleid tijdens het BBL-traject.

Lees meer >>

BELANGSTELLING?

Heb je belangstelling of ken je iemand die bij deze stage past?

Reageer dan door jouw motivatiebrief en cv op te sturen. Bij vragen, schroom dan niet en neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

Silke Bakhuis – HR Adviseur

+31 (0)543 546 789
sbakhuis@contour.eu

“We hebben een collegiaal team. We zijn harde werkers, maar met iedereen kun je lachen.”

Rudy, 29, CNC Kanter