Nederland voorop in semiconductor industrie

Nederland loopt voorop in de semiconductor industrie. Hier wordt het mogelijk wordt gemaakt telkens snellere chips te produceren. Drijvende kracht achter de nieuwste mobiele telefoons, spelcomputers, laptops, 5G en IoT apparaten.

Ook voor Contour is semicon een belangrijke sector. Veel van de hoogwaardige plaatwerk producten die wij maken worden in lithografiesystemen toegepast.

Deze video van CNBC geeft een goed overzicht van de historische en actuele groei van de chipindustrie in Nederland. Met mooie beelden van de nieuwste chipmachines en uitleg over de laatste ontwikkelingen.

Wil jij ook met moderne productietechniek aan hoogwaardige onderdelen werken? Neem dan een kijkje op de vacaturepagina op onze website!

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Published On: 09/04/2022Label: