Zonnepanelen: Contour gaat voor duurzaam!

Contour gaat voor groen! ✅ Nadat wij retrofit LED-verlichting hebben geïnstalleerd, worden nu de eerste 440 zonnepanelen geplaatst. De panelen hebben een gezamenlijk vermogen van 165.000Wp. De verwachte opbrengst van dit systeem staat gelijk aan het verbruik van 60 huishoudens.

Onze ambitie gaat verder dan dat. Het dak van deze PV-installatie ligt nu zo vol als constructief mogelijk is, maar gelukkig hebben wij nog meer daken beschikbaar. Verdere uitbreiding en verschillende innovatieve besparingsprojecten zijn al in gang gezet. Hier kunnen we je later dit jaar meer over vertellen. Houd onze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

Deze PV-installatie wordt opgeleverd in samenwerking met Zonnegilde BV en DOOR Advies.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Published On: 20/05/2022Label: ,