Nieuwe ponslasercombinatie voor plaatbewerking in bedrijf gesteld!

In januari 2023 is de tweede TruMatic 7000 in ons machinepark in bedrijf gesteld. De machine is geleverd door TRUMPF Nederland. Beide ponslasermachines, en onze vlakbedlaser, zijn gekoppeld aan het volautomatische STOPA platenmagazijn.

Deze “Combi”, zoals de collega’s de machine noemen, beschouwen wij als de Rolls Royce van plaatbewerkingsmachines. De machine kan plaatwerk onderdelen zowel ponsen als lasersnijden. Daarnaast kan de machine volautomatisch allerlei vervormingen in het metaal aanbrengen, draadrollen, en rolontbramen. Er kunnen ook kleine zettingen in het plaatwerk worden aangebracht. Als kers op de taart worden de producten volautomatisch gepalletiseerd en teruggeplaatst in het automatische magazijn.

Dankzij onze ervaren operators en CNC programmeurs, kunnen beide combi’s betrouwbaar en manarm, de klok rond produceren.

Omdat we nu twee van deze geautomatiseerde machines hebben, is de capaciteit flink verhoogd en kunnen wij significant sneller en flexibeler inspelen op de wens van onze klanten. Ook bij grotere orders.

Na het snijden en ponsen volgen er natuurlijk nog meer bewerkingen. En ook daar hebben wij al nieuwe machines in bedrijf gesteld! Volg onze pagina zodat je in ons volgende bericht kan zien welke machines dit zijn.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Published On: 04/02/2023Label: ,