Slijpcobot 2.0: Met manipulator en track!

Vandaag delen we een video van onze verbeterde slijpcobot! Wij deelden al eerder een video van een slijpcobot, maar nu hebben we deze opstelling uitgebreid met een manipulator en een lineaire track. Een mooi voorbeeld van hoe onze collega’s continu innoveren! Met deze nieuwe opstelling kunnen wij de lasnaden van veel meer verschillende producten geautomatiseerd afwerken. Het mooie van dit alles, is dat deze opstelling door onze eigen collega’s is bedacht en uitgewerkt. Ook hebben wij de cobot zelf geprogrammeerd.

Het werd hoog tijd om weer een video te delen. We lopen namelijk alweer enkele maanden achter met het delen van onze mooie projecten. Verwacht dus een inhaalslag, en houd onze LinkedIn in de gaten!

Wil jij ook werken bij een bedrijf waar continu aan de weg wordt getimmerd? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina!

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Published On: 11/03/2024Label: , ,