Kanten met een Cobot!

Een Cobot kun je laagdrempelig met een tablet programmeren. Daar heb je dus geen externe partij voor nodig. Je kan dezelfde Cobot bovendien eenvoudig inzetten voor compleet verschillende processen. Dat maakt het een leuke en veelzijdige investering voor maakbedrijven. En ideaal voor onze plaatwerk productie!

Bij Contour zijn er genoeg kansen om repetitieve taken te automatiseren. In deze video zie je hoe de collega’s een cobot aan een kantbank hebben gekoppeld. Bij Contour leren inmiddels steeds meer collega’s een Cobot te bedienen en te programmeren.

Dit project werd opgestart als een stageopdracht. Leuk om te noemen is dat de stagiair inmiddels is afgestudeerd en bij Contour is gestart als productie engineer. Het resultaat van het betrekken van collega’s en aanstormend talent bij innovatie laat zich dus niet uitsluitend meten in efficiëntie en tijdswinst. Het brengt ook motivatie, enthousiasme, betrokkenheid en het stoomt organisaties klaar voor de toekomst.

Wil jij ook deel uitmaken van een modern en toekomstgericht bedrijf? Bekijk dan onze vacatures!

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Published On: 06/02/2022Label: , , , ,