Repetitieve taken kun je automatiseren!

Repetitieve taken kun je automatiseren. Zowel in de fysieke productie, als bij de ondersteunende ERP en CADCAM processen.

Met dat uitgangspunt heeft onze collega Daniel een converter voor plaatwerk machineprogramma’s geschreven (in .NET C#). Deze tool kan de ~15k CNC kantprogramma’s in ons archief met slechts enkele muisklikken naar een andere machine overzetten. Compleet met 3D weergave in de tool en conversie van de 3D modellen in het kantprogramma. Dit levert onze collega’s veel tijdswinst op en stelt ons in staat het werk goed over het machinepark te verdelen.

Tijdens dit soort automatiseringsprojecten doen onze collega’s ervaring op met programmeren en mechatronica. Tegelijkertijd ontwikkelen wij detailkennis van de machines waar wij dagelijks mee werken. Zo halen wij het beste uit onze mensen en middelen. Ook bieden we ruimte voor talent, interesses en creativiteit. Voor Daniel was dit een uitdagend project waar hij met plezier aan heeft gewerkt.

Bij Contour zijn wij klaar voor de toekomst. Bekijk de vacatures op onze website (link hieronder) als jij ook deel wil uitmaken van ons team!

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Published On: 15/04/2022Label: ,