Lasrobot upgrade: WireSense, SeamTracking en TPS/i

De collega’s van onze lasafdeling zitten niet stil! Door de electrode van deze ABB lasrobot als slimme sensor toe te passen, kunnen wij sinds kort een bredere selectie van producten geautomatiseerd lassen.

De WireSense functionaliteit bepaalt voorafgaand aan het lasproces de exacte locatie van de lasnaad. Het lasprogramma wordt met deze feedback automatisch gecorrigeerd. Tijdens het lasproces corrigeert de SeamTracking functionaliteit vervolgens de lasbaan voor een optimaal eindresultaat. Met de combinatie van deze twee technieken van Fronius, geinstalleerd door EQIN EU, kan de lasrobot kleine maatverschillen in het plaatwerk automatisch opvangen.

Door blijvend te investeren in onze productietechniek houden onze collega’s het niveau van hun machines, kennis en ervaring up-to-date. Zo lopen wij voorop en blijven wij concurrerend en relevant als modern maakbedrijf in Nederland.

Wil jij ook met moderne machines zoals deze werken?

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Published On: 28/06/2022Label: , ,