Nieuw bij Contour: Handlaserlassen

HandlaserlassenContour heeft handlaserlassen geïntroduceerd als nieuwe lastechniek. Handlaserlassen is een effectieve en efficiënte oplossing voor het verbinden van dunne materialen op een nauwkeurige en sterke manier.

Het handlaserlassen maakt gebruik van laserlicht dat afkomstig is van een fiberlaser, en gericht wordt op het metaaloppervlak met behulp van een lastoorts. Deze technologie vermijdt verontreiniging en het vervormen van het materiaal door de hoeveelheid warmte-inbreng te minimaliseren. Nabehandeling van de lasnaad is nog nauwelijks nodig.

Het handlaserlassen is ook geschikt voor verschillende metalen, zoals staal, RVS, aluminium en messing. De laserstraal kan ook worden gebruikt voor het reinigen van de lasnaad, waardoor schoon resultaat en sterke hechting mogelijk zijn.

Volgens ons, biedt de introductie van handlaserlassen vele voordelen ten opzichte van traditionele lastechnieken, waaronder minieme vervorming, geen of beperkte nabewerking, behoud van vlakheid, hoge nauwkeurigheid, snelheid, schoon resultaat, sterke hechting en efficiëntie.

Wij zijn verheugd om deze nieuwe lastechnologie te introduceren en kijkt uit naar de voordelen die deze technologie kan bieden aan hun klanten en de industrie als geheel.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Published On: 25/06/2023Label: ,